Home
Nieuws
Geschiedenis
Het bestuur
Regelement / Instruc
Lid worden
Contactformulier
Foto's
Schietbaan
Links
Wij over onszelf
Contact / Gastenboek
Agenda
Wedstrijd uitslag
Sponsers Apollo'71
Clinics
marktplaats te koop
Sitemap

 

Lidmaatschap:

Ter kennismaking met de kruisboogsport krijgt u in twee avonden uitleg over het wapen en het hanteren          hiervan dit onder begeleiding van een clublid. Hierna kunt u beslissen om door te gaan of niet hier zitten geen kosten aan verbonden.

Mocht u besluiten om verder te gaan met de kruisboogsport, dan kunt u aspirant-lidmaatschap aangaan voor de duur van 3 maanden, de kosten die dit met zich meebrengt zijn: €20,00 verzekeringskosten eenmalig. 

Na deze 3 maanden kunt u of de vereniging het besluit nemen om een lidmaatschap aan te gaan voor onbepaalde tijd of te stoppen.

Contributie €10,00 per maand voor aspiranten(ouder dan 18 jaar) en €7,50 voor jeugdleden(ouder dan 13 jaar) dit bedrag kan eens per jaar of maandelijks worden voldaan op rekeningnummer  NL23INGB0006560686                   onder vermelding van kruisboogvereninging Apollo'71.

Eventueel kunt u een clubboog van de vereniging in bruikleen krijgen voor €1,00 per avond. Na verloop van tijd wordt er wel verwacht dat u zelf een boog aanschaft.

Van leden wordt wel verwacht dat men mee werkt aan onderhoud van baan en clubgebouw,clinic's en toernooien.

 Als de kruisboogsport u aantrekt kunt u langskomen op een traningsavond(woensdag vanaf 20:00 uur)of vul het contactformulier in zodat wij contact met u opnemen of bel met één van onze bestuursleden.

 ___________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

Kruisboog vereniging Apollo'71 Assen  |  info@Apollo71-assen.nl