Home
Nieuws
Geschiedenis
Het bestuur
Regelement / Instruc
Lid worden
Foto's
Schietbaan
Links
Wij over onszelf
Contact / Gastenboek
Agenda
Wedstrijd uitslag
Sponsers Apollo'71
Clinics
marktplaats te koop
Sitemap

 

 

Bakkerbordje

         

 

Woensdag 10 december.

Vandaag heeft onze wedstrijdleider Dick weer een nieuwe uitdaging voor ons bedacht.

En zo stond hij glunderend voor ons met de mede deling dat wij deze avond het Bakkerbordje gingen verschieten. En toen hij ging vertellen hoe hij dit wilde hebben werden die pret oogjes alleen maar groter. Meneer had maar even uitgedacht dat wij op twee kaarten mochten schieten, en op elke kaart wilde hij graag een geschoten 10,9,8,7,6 zien. En nu kan iedereen dit vast wel raden dit lukte natuurlijk geen één dus werd er maar gekeken wie het dichtste bij zat. En dat bleek toch wel een van de nieuwelingen te zijn. Dus bij deze gefeliciteerd Lieze. Helaas ontbreekt de foto, maar tja je had zo'n haast om naar huis te gaan. Want de schoorsteenmantel moest natuurlijk ontruimt worden voor deze bokaal van formaat.

 

 

   

 

Modaalbeker en Knuddebeker

Woensdagavond 3 December was het weer zover, we mochten weer met zijn allen aantreden om de Modaalbeker te gaan verschieten. Het modaal was voor dit jaar vast gesteld  op 86. Er werd weer op het scherpst van de snede gestreden voor deze bokaal. Maar er kon er maar één de winnaar zijn. Dus bij deze van harte gefeliciteerd Jan. 

En omdat dit allemaal op rolletjes liep hebben we direct nog maar even de Knudde beker er achter aangeschoten, dit bleef tot de laatste serie schutters spannend. Dit mede omdat het grootste gros schutters boven de 63 punten had geschoten. Zelf had ik de stille hoop dat ik het toch wel goed had gedaan met 62 punten. Echter wist Lisanne hem binnen te hengelen omdat, zij de onbetwiste schutster was die avond 63 punten schoot.

 

 

 

 

 

 

De gelukkige winnaars van 3 december.

 

 

 

 

 

2012-11-24 - Nieuwbouw kantine en schuttershok gaat van start

De bouw van de nieuwe kantine en schuttershok is begonnen.

 

 

 

 

               Noorderlijk Kampioenschap Woensdag 18 september en woensdag 25 september 2013

                                                                 Inschrijving begind om 19.00 uur. 

Kruisboog vereniging Apollo'71 Assen  |  info@Apollo71-assen.nl